ZRP
Tuca Zbarcea & Asociatii

O nouă rundă de promovări la MPR Partners | Maravela, Popescu & Asociații. Trei avocați fac un pas înainte în carieră

02 Decembrie 2020   |   BizLawyer

Daniel Alexie, Anca Băițan și Diana Borcean, au urcat o nouă treaptă în ierarhia MPR Partners | Maravela, Popescu & Asociații.

De la stanga la dreapta: Anca Băitan, Daniel Alexie si Diana Borcean - MPR Partners | Maravela, Popescu & Asociatii

 
 
În această toamnă, trei avocați cu vechime în cadrul firmei, respectiv Daniel Alexie, Anca Băițan și Diana Borcean, au urcat o nouă treaptă în ierarhia MPR Partners | Maravela, Popescu & Asociații. . .

Daniel Alexie a fost promovat în poziția de Managing Associate. Daniel este membru al departamentului de consultanță al firmei începând din anul 2016. Practica sa este concentrată pe fuziuni & achiziții, drept societar, tehnologie, protecția datelor și protecția consumatorilor. Printre clienții de anvergură pe care Daniel i-a asistat cu succes se numără unul din liderii mondiali în producția de echipamente sportive (grupul Amer Sports, deținător între altele al mărcii Salomon), producătorul german de subsansamble pentru autoturisme Eberspächer, marile companii aeriene Air France și KLM, grupul american de telecom, internet și televiziune Liberty Global, precum și o companie globală de origine olandeză, mare producător de ambarcațiuni Alewijnse.


Anca Băițan a fost de asemenea promovată în poziția de Managing Associate. Anca este membră a departamentului de litigii al firmei începând din anul 2016. Practica Ancăi cuprinde un larg spectru de dispute comerciale și administrative, precum și proceduri de insolvență, restructurare și faiment. Printre clienții asistați cu succes de Anca se numără Autotechnica Fleet Services, operator al mărcii Hertz, Teamnet, unul dintre cei mai mari integratori de sisteme IT din regiune, Astra Holding, un importat grup german de investiții, un lanț european de supermarketuri cu concept de discount și Mitcham Industries, o companie globală activă în sectorul de echipamente seismice.

Diana Borcean a fost promovată în poziția de Senior Associate și este membră a echipei de consultanță a firmei începând din anul 2018. Activitatea Dianei acoperă domenii precum contracte comerciale, drept imobiliar si construcții, drept societar și protecția datelor. Printre clienții pe care Diana îi asistă în prezent se numără B Braun Avitum, o companie globală din domeniul sănătății, Alpha Parking, parte a grupului belgian Interparking, un lider european în dezvoltarea și operarea de parcări, CTE Trailers, unul dintre liderii distribuției de vehicule specializate și Arinvest, un grup român de investiții.

„Încă de la înființarea firmei suntem fideli politicii noastre conform căreia rezultatele și munca susținută trebuie răsplătite. În plus față de acestea, integrarea impecabilă în firmă din punct de vedere al colectivului, dar și asimilarea valorilor acesteia, sunt criterii foarte importante pentru evoluția în cadrul echipei noastre. Adresăm felicitări și mulțumiri colegilor noștri pentru rezultatele obținute și pentru parcursul frumos de până acum”, a declarat Gelu Maravela, partener fondator.

„Avem o echipă minunată, iar dedicarea și profesionalismul tuturor în această perioadă ne-au impresionat real. Suntem foarte bucuroși că în acest context dificil am reușit nu doar să păstrăm întreg efectivul de avocați și onorariile la același nivel, dar în plus să recrutăm colegi noi și să proomvăm trei dintre colegii cu vechime. Felicitări celor promovați la acest început de noiembrie. Așteptăm cu interes următoarele evoluții, în vederea unor noi promovări”, a adăugat Alina Popescu, partener fondator.

 
 

PNSA

 
 

ARTICOLE PE ACEEASI TEMA

ARTICOLE DE ACELASI AUTOR


 

Ascunde Reclama
 
 

POSTEAZA UN COMENTARIU


Nume *
Email (nu va fi publicat) *
Comentariu *
Cod de securitate*







* campuri obligatorii


Articol 1096 / 1715
 

Ascunde Reclama
 
BREAKING NEWS
ESENTIAL
Senior Lawyer Employment | Reff & Associates
Patru case locale de avocați rămân în topul global al celor mai bune 100 de firme implicate în arbitraje internaționale | Cum sunt prezentate în GAR 100 (2024), ce mandate au avut și ce spun clienții despre avocați și prestațiile acestora. TZA, ZRVP, LDDP și SP asistă clienți în arbitraje cu pretenții de 15,7 miliarde de dolari
Kinstellar a asistat BIG Mega Renewable Energy cu privire la finanțarea de 92 mil. € cu BERD și OTP Bank pentru construcția și operarea Parcului Eolian Urleasca
Răzvan Gheorghiu-Testa, fondator al Țuca Zbârcea & Asociații, inclus în „Top 50 Cei Mai Influenți Oameni de pe Piața Imobiliară din România”
Wolf Theiss a asistat AIRSOL în legătură cu achiziția MedAir Oxygen Solution | Emanuele Lainati, Legal Affair Manager SOL Group: “Expertiza, dedicarea și abordarea proactivă a avocaţilor Wolf Theiss au fost esențiale pentru încheierea cu succes a tranzacției”
Filip & Company a asistat Centrokinetic, în parteneriat cu Agista, în achiziția pachetului majoritar de părți sociale ale clinicii Socrates din Timișoara
Arbitrajul ICSID cerut de Nova Group Investments a ajuns la final | Statul român așteaptă decizia, după ce tribunalul a declarat închisă procedura în litigiul în care pretențiile se ridică la 345 mil. E. Ce onorarii au fost plătite firmelor de avocați care au asigurat apărarea
LegiTeam: Reff & Associates is looking for a 3-5 years Atorney at Law | Dispute Resolution
LegiTeam: Reff & Associates is looking for a 0-3 years Atorney at Law | Dispute Resolution
După un an plin, în care s-au implicat în peste 20 de tranzacții, avocații de M&A de la PNSA au acum în lucru peste zece mandate „cu greutate” | Silviu Stoica, partener: ”Există un interes crescut al fondurilor de private equity, dar și al investitorilor strategici și instituționali. Avem proiecte în cele mai variate domenii”
D&B David şi Baias o cooptează în echipă pe Adina Guțiu, care va coordona departamentul de Energie și Resurse Naturale
Provocarile legislative actuale ale companiilor într-un mediu de afaceri dinamic și inovator | De vorbă cu cu Alexandra Pădurariu, Head of Legal, Compliance and Public Affairs – Samsung Electronics România & Bulgaria, despre cum reușește compania să implementeze practicile și politicile care sprijină guvernanța corporativă responsabilă și adaptarea la tendințele ESG
 
Citeste pe SeeNews Digital Network
  • BizBanker

  • BizLeader

      in curand...
  • SeeNews

    in curand...