ZRP
Tuca Zbarcea & Asociatii

Promovări la bpv GRIGORESCU ȘTEFĂNICĂ. Trei avocați întră în rândul partenerilor | Cătălin Grigorescu (Managing Partner): Această numire marchează un pas important în dezvoltarea firmei

18 Ianuarie 2024   |   BizLawyer

Începând cu data de 1 ianuarie 2024, Cristina de Jonge (Concurență și Drept Comercial), Nicolae Ursu (Drept Imobiliar și Energie) și Iulia Dragomir (M&A și Fiscalitate), avocați cu vechime îndelungată în firmă, au devenit avocați asociați (parteneri).

 
 
Societatea de avocați bpv GRIGORESCU ȘTEFĂNICĂ anunță numirea a trei avocați seniori coordonatori în poziții de avocați asociați (parteneri) ai firmei. Începând cu data de 1 ianuarie 2024, Cristina de Jonge (Concurență și Drept Comercial), Nicolae Ursu (Drept Imobiliar și Energie) și Iulia Dragomir (M&A și Fiscalitate), avocați cu vechime îndelungată în firmă, au devenit avocați asociați (parteneri). Această numire este rezultatul contribuției lor substanțiale la dezvoltarea firmei de-a lungul anilor și recunoaște nivelul ridicat al capacităților profesionale și de afaceri ale acestor colegi. Fiecare dintre ei are experiență bogată în domeniile de practică în care activează, a deservit mulți dintre clienții firmei și este o figură recunoscută în comunitatea de afaceri. Ei vor continua să fie factori esențiali de excelență în cultura firmei bazată pe incluziune și servicii de calitate, în beneficiul partenerilor de afaceri, al echipei și al comunității.


Cătălin Grigorescu, avocat coordonator: „Această numire marchează un pas important în dezvoltarea firmei noastre. În timp ce o numire în calitate de partener al firmei poate fi un semn de realizare profesională, noi o privim mai ales ca pe o mare responsabilitate. Suntem cu adevărat recunoscători colegilor noștri că au făcut un pas înainte și și-au asumat această responsabilitate alături de partenerii existenți ai firmei noastre. Această numire adaugă avocați de mare calibru la parteneriatul nostru, sporind astfel capacitatea firmei noastre de a servi clienții la cele mai înalte standarde profesionale și de afaceri și de a capta noi oportunități de afaceri.”

Cristina de Jonge, Concurență și Drept Comercial, este membră a echipei de la înființarea acesteia și are o contribuție cheie la dezvoltarea societății. Cristina este unul dintre cei mai reputați avocați de dreptul afacerilor din România, oferind consultanță juridică cu privire la aspecte complexe de dreptul concurenței, fuziuni și achiziții, drept bancar și financiar, dreptul asigurărilor, precum și cu privire la aspecte de drept comercial general, în legătură cu proiecte și tranzacții de referință, pentru clienți locali și internaționali.
Cristina a oferit inspirație și suport pentru mai multe generații de tineri avocați pentru care a fost mentor la începutul carierei. Cristina este un promotor puternic al valorilor și strategiei societății, susține inovațiile și dezvoltarea tehnologică în scopul furnizării de servicii mai eficiente pentru clienți și îmbunătățirii comunicării interne și promovează cooperarea în cadrul echipei și bunăstarea acesteia. Ea este implicată și în variate inițiative sociale și privind promovarea sustenabilității, împreună cu ONG-uri sau alți clienți sau în mod individual.

“Sunt convinsă că acest cumul de forțe va construi o bază solidă pentru continuarea creșterii și dezvoltării societății în noul context social și tehnologic. Obiectivul nostru este de a ne adapta și îmbunătăți constant capacitățile și experiența pentru a furniza soluții individualizate și sustenabile clienților noștri în beneficiul afacerilor acestora, însă cu respectarea regulilor privind protecția mediului, impactul social și guvernanța corporativă”, a declarat Cristina de Jonge.

Nicolae Ursu, Drept Imobiliar și Energie, s-a alăturat echipei din al doilea an de la înființarea societății și a participat în majoritatea proiectelor mari în care a fost implicată firma. Încă de la început a fost membru în departamentul de Drept Imobiliar, contribuind ulterior și la dezvoltarea și extinderea practicilor de Energie și PPP & Concesiuni. Are o experiență solidă în acordarea de consultanță clienților locali și internaționali cu privire la tranzacții complexe în domeniul imobiliar și în domeniul energiei.

Activitatea sa recentă se axează pe toate tipurile de proiecte de dezvoltare comercială și industrială, fuziuni și achiziții, precum și de energie, inclusiv cogenerarea și energia regenerabilă, industria minieră precum și alte proiecte importante cu impact asupra mediului.

Experiența sa include analize complexe de reglementare și negocierea contractelor comerciale, precum și asistență cu privire la toate etapele proiectelor, până la implementarea finală. Multe din proiectele complexe în care Nicolae a fost implicat au necesitat experiența sa în domeniul fuziunilor și achizițiilor, reorganizării societare, finanțări, joint venture, infrastructură, achiziții publice, concesiuni și parteneriate public-private. De asemenea, a fost implicat în litigii de drept imobiliar.

„Sunt onorat și recunoscător pentru această promovare atât partenerilor fondatori cât și celorlalți avocați cu care am făcut echipă bună de-a lungul anilor și a multor proiecte. Este o oportunitate nouă care vine la pachet cu noi responsabilități și provocări profesionale, care sunt convins că vor fi mai ușor de înfruntat într-o echipă extinsă”, a declarat Nicolae Ursu.

Iulia Dragomir, M&A și Fiscalitate, este un profesionist dedicat în mod autentic tuturor proiectelor pe care le gestionează, demonstrând cu fiecare ocazie pasiunea sa pentru profesie și rezultate excepționale.
Cu o calificare dublă în drept și economie, Iulia este apreciată pentru capacitățile sale de abordare pluridisciplinară și de coordonare a unor echipe mari, fiind un avocat specializat în drept fiscal, cu o experiență bogată pe aspecte de drept societar și comercial, dreptul concurenței, dreptul muncii și achiziții publice.

Activitatea sa se concentrează pe proiecte locale și internaționale de fuziuni și achiziții, reorganizări de societăți și tranzacții comerciale complexe, pe care le abordează mereu cu energia necesară pentru a identifica soluții inovative adaptate fiecărui client.

„Aplaud întreaga echipă pentru eforturile ce au condus societatea către noi etape de dezvoltare, provocări și rezultate remarcabile. Apreciez încrederea acordată și am deplină convingere că acest nou capitol va deschide noi orizonturi pentru performanțele societății și pentru clienții acesteia. Împreună am demonstrat potențialul colaborărilor de succes și vom continua să depășim toate provocările profesionale, cu și mai mult entuziasm”, a declarat Iulia Dragomir.

 
 

PNSA

 
 

ARTICOLE PE ACEEASI TEMA

ARTICOLE DE ACELASI AUTOR


 

Ascunde Reclama
 
 

POSTEAZA UN COMENTARIU


Nume *
Email (nu va fi publicat) *
Comentariu *
Cod de securitate** campuri obligatorii


Articol 8 / 241
 

Ascunde Reclama
 
BREAKING NEWS
ESENTIAL
Zamfirescu Racoți Vasile & Partners primește la Londra premiul Firma Anului în România pentru litigii de brevete, acordat de Managing IP. Alina Tugearu (partener): “Suntem mândri că proiectele pe care le-am derulat sunt remarcate de comunitatea internațională a profesioniștilor în proprietate intelectuală și că munca noastră primește o recunoaștere de un asemenea calibru. Premiul aparține în primul rând echipei care stă în spatele acestor rezultate remarcabile”
LegiTeam: POPESCU & ASOCIAȚII recrutează avocați cu experiență | Litigii
LegiTeam: Mitel & Asociații recrutează avocați definitivi pentru Departamentul de Real Estate & Construction
SIMION & BACIU câștigă distincțiile Firma Anului în Domeniul Mărcilor și Firma Anului în Domeniul Drepturilor de Autor și Desene în România în cadrul prestigioasei gale Managing IP EMEA. Ana-Maria Baciu (managing partner) a fost desemnată Practicianul Anului în România
Avocații firmei Mitel & Asociații au lucrat anul trecut în 10 tranzacții de M&A, principalele mandate venind din sectorul medical, domeniul securității și managementul riscului și energie | Interesul pentru ținte de achiziții din România se menține ridicat din partea unor investitori cu profil mixt – fonduri de investiții ̸ private equity și investitori strategici. Sorin Mitel, Senior Partner: Se poate remarca și un interes crescut din partea companiilor din Asia, care își fac tot mai mult simțită prezența în România
De vorbă cu studenții admiși în fruntea listei la Facultatea de Drept a Universității București | Diana Maria Gogoașă, cel mai mare punctaj la examenul organizat de Facultatea de Drept în anul 2021: Pentru o perspectivă mai aplicată asupra profesiilor juridice, consider că ar fi benefică suplimentarea orelor obligatorii de practică. 60, respectiv 90 de ore pe an, nu sunt suficiente pentru ca un student să-și formeze o opinie completă despre profesiile juridice
LegiTeam: Mitel & Asociații recrutează avocați definitivi pentru Departamentul Litigii
Stratulat Albulescu a asistat CODA Intelligence cu privire la achizitia de catre PDQ. Silviu Stratulat (Managing Partner) a coordonat echipa
Stratulat Albulescu a asistat GapMinder Venture Partners Fond II cu privire la investitia in start-up-ul romanesc de tehnologie - Genezio
GNP Guia Naghi and Partners is looking for a talented lawyer | Corporate
Kinstellar preia operațiunile Noerr din Cehia, Ungaria, Romania si Slovacia
Promovări în echipa Filip & Company: Rebecca Marina devine counsel, alți trei avocați fac un pas înainte în carieră | Cristina Filip, managing partner: Aceste promovări reflectă planurile noastre de creștere și respectă interesele pe termen lung ale firmei noastre ca întreg
 
Citeste pe SeeNews Digital Network
  • BizBanker

  • BizLeader

      in curand...
  • SeeNews

    in curand...