
Promovări la bpv GRIGORESCU ȘTEFĂNICĂ. Trei avocați întră în rândul partenerilor | Cătălin Grigorescu (Managing Partner): Această numire marchează un pas important în dezvoltarea firmei
18 Ianuarie 2024
BizLawyerÎncepând cu data de 1 ianuarie 2024, Cristina de Jonge (Concurență și Drept Comercial), Nicolae Ursu (Drept Imobiliar și Energie) și Iulia Dragomir (M&A și Fiscalitate), avocați cu vechime îndelungată în firmă, au devenit avocați asociați (parteneri).
![]() |
Societatea de avocați bpv GRIGORESCU ȘTEFĂNICĂ anunță numirea a trei avocați seniori coordonatori în poziții de avocați asociați (parteneri) ai firmei. Începând cu data de 1 ianuarie 2024, Cristina de Jonge (Concurență și Drept Comercial), Nicolae Ursu (Drept Imobiliar și Energie) și Iulia Dragomir (M&A și Fiscalitate), avocați cu vechime îndelungată în firmă, au devenit avocați asociați (parteneri). Această numire este rezultatul contribuției lor substanțiale la dezvoltarea firmei de-a lungul anilor și recunoaște nivelul ridicat al capacităților profesionale și de afaceri ale acestor colegi. Fiecare dintre ei are experiență bogată în domeniile de practică în care activează, a deservit mulți dintre clienții firmei și este o figură recunoscută în comunitatea de afaceri. Ei vor continua să fie factori esențiali de excelență în cultura firmei bazată pe incluziune și servicii de calitate, în beneficiul partenerilor de afaceri, al echipei și al comunității.
Cătălin Grigorescu, avocat coordonator: „Această numire marchează un pas important în dezvoltarea firmei noastre. În timp ce o numire în calitate de partener al firmei poate fi un semn de realizare profesională, noi o privim mai ales ca pe o mare responsabilitate. Suntem cu adevărat recunoscători colegilor noștri că au făcut un pas înainte și și-au asumat această responsabilitate alături de partenerii existenți ai firmei noastre. Această numire adaugă avocați de mare calibru la parteneriatul nostru, sporind astfel capacitatea firmei noastre de a servi clienții la cele mai înalte standarde profesionale și de afaceri și de a capta noi oportunități de afaceri.”
Cristina de Jonge, Concurență și Drept Comercial, este membră a echipei de la înființarea acesteia și are o contribuție cheie la dezvoltarea societății. Cristina este unul dintre cei mai reputați avocați de dreptul afacerilor din România, oferind consultanță juridică cu privire la aspecte complexe de dreptul concurenței, fuziuni și achiziții, drept bancar și financiar, dreptul asigurărilor, precum și cu privire la aspecte de drept comercial general, în legătură cu proiecte și tranzacții de referință, pentru clienți locali și internaționali.
Cristina a oferit inspirație și suport pentru mai multe generații de tineri avocați pentru care a fost mentor la începutul carierei. Cristina este un promotor puternic al valorilor și strategiei societății, susține inovațiile și dezvoltarea tehnologică în scopul furnizării de servicii mai eficiente pentru clienți și îmbunătățirii comunicării interne și promovează cooperarea în cadrul echipei și bunăstarea acesteia. Ea este implicată și în variate inițiative sociale și privind promovarea sustenabilității, împreună cu ONG-uri sau alți clienți sau în mod individual.
“Sunt convinsă că acest cumul de forțe va construi o bază solidă pentru continuarea creșterii și dezvoltării societății în noul context social și tehnologic. Obiectivul nostru este de a ne adapta și îmbunătăți constant capacitățile și experiența pentru a furniza soluții individualizate și sustenabile clienților noștri în beneficiul afacerilor acestora, însă cu respectarea regulilor privind protecția mediului, impactul social și guvernanța corporativă”, a declarat Cristina de Jonge.
Nicolae Ursu, Drept Imobiliar și Energie, s-a alăturat echipei din al doilea an de la înființarea societății și a participat în majoritatea proiectelor mari în care a fost implicată firma. Încă de la început a fost membru în departamentul de Drept Imobiliar, contribuind ulterior și la dezvoltarea și extinderea practicilor de Energie și PPP & Concesiuni. Are o experiență solidă în acordarea de consultanță clienților locali și internaționali cu privire la tranzacții complexe în domeniul imobiliar și în domeniul energiei.
Activitatea sa recentă se axează pe toate tipurile de proiecte de dezvoltare comercială și industrială, fuziuni și achiziții, precum și de energie, inclusiv cogenerarea și energia regenerabilă, industria minieră precum și alte proiecte importante cu impact asupra mediului.
Experiența sa include analize complexe de reglementare și negocierea contractelor comerciale, precum și asistență cu privire la toate etapele proiectelor, până la implementarea finală. Multe din proiectele complexe în care Nicolae a fost implicat au necesitat experiența sa în domeniul fuziunilor și achizițiilor, reorganizării societare, finanțări, joint venture, infrastructură, achiziții publice, concesiuni și parteneriate public-private. De asemenea, a fost implicat în litigii de drept imobiliar.
„Sunt onorat și recunoscător pentru această promovare atât partenerilor fondatori cât și celorlalți avocați cu care am făcut echipă bună de-a lungul anilor și a multor proiecte. Este o oportunitate nouă care vine la pachet cu noi responsabilități și provocări profesionale, care sunt convins că vor fi mai ușor de înfruntat într-o echipă extinsă”, a declarat Nicolae Ursu.
Iulia Dragomir, M&A și Fiscalitate, este un profesionist dedicat în mod autentic tuturor proiectelor pe care le gestionează, demonstrând cu fiecare ocazie pasiunea sa pentru profesie și rezultate excepționale.
Cu o calificare dublă în drept și economie, Iulia este apreciată pentru capacitățile sale de abordare pluridisciplinară și de coordonare a unor echipe mari, fiind un avocat specializat în drept fiscal, cu o experiență bogată pe aspecte de drept societar și comercial, dreptul concurenței, dreptul muncii și achiziții publice.
Activitatea sa se concentrează pe proiecte locale și internaționale de fuziuni și achiziții, reorganizări de societăți și tranzacții comerciale complexe, pe care le abordează mereu cu energia necesară pentru a identifica soluții inovative adaptate fiecărui client.
„Aplaud întreaga echipă pentru eforturile ce au condus societatea către noi etape de dezvoltare, provocări și rezultate remarcabile. Apreciez încrederea acordată și am deplină convingere că acest nou capitol va deschide noi orizonturi pentru performanțele societății și pentru clienții acesteia. Împreună am demonstrat potențialul colaborărilor de succes și vom continua să depășim toate provocările profesionale, cu și mai mult entuziasm”, a declarat Iulia Dragomir.
Publicitate pe BizLawyer? |
![]() ![]() |
Articol 41 / 274 | Următorul articol |
Publicitate pe BizLawyer? |
![]() |

BREAKING NEWS
ESENTIAL
NNDKP aniversează 35 de ani de activitate | Firma fondată de Manuela și Ion Nestor demarează un proces strategic de remodelare a structurii sale de management: Adina Chilim-Dumitriu și Emil Bivolaru devin Parteneri Executivi, domeniile esențiale pentru buna funcționare a firmei vor fi gestionate prin intermediul unor Comitete ale Partenerilor
Studiul CMS European M&A 2025: Romania - locul 2 în CEE, cu o creștere de 80% | Horea Popescu (Managing Partner - CMS România): “Numărul de tranzacții în care CMS a oferit consultanță în regiune a crescut cu peste 30% față de 2023, fiind al doilea cel mai mare număr de tranzacții înregistrat din 2014 și până acum”. Rodica Manea (Partener): “În perspectivă, este important ca achizitorii să rămână agili și să păstreze un echilibru între încrederea într-o piață în continuă evoluție și provocările de reglementare”
LadyLawyer | La Popescu și Asociații, femeile avocat sunt apreciate și evaluate în raport de criterii reale de succes, meritul și performanța fiind singurele repere pentru avansarea în carieră. Adina Vlaicu, Partener: ”Nu m-am confruntat cu stereotipuri, întrucât în firma noastră nu găsești un avocat, ci o echipă înzestrată cu abilități profesionale remarcabile și concentrată pe rezultate, care valorizează relațiile de încredere și respect reciproc”
LadyLawyer | Doamnele avocat dau forță echipei Mitel & Asociații, firmă în care competența, capacitatea de gândire creativă, abilitățile analitice și atenția la detalii clădesc cariere solide. De vorbă cu avocatele firmei despre avocatura de business devenită un mediu accesibil avocaților care vor să facă performanță, indiferent de gen
Gruia Dufaut & Asociații obține în apel anularea deciziei de dizolvare pentru Asociația Salvați Bucureștiul, cerută de dezvoltatorul One Properties
LadyLawyer | Profesia de avocat ar avea mult de suferit fără empatia și emoția tipic feminine. Ana Popa, Managing Associate al Țucă Zbârcea & Asociații: ”Sfătuiesc pe oricine, care nu a lucrat cu o femeie avocat până acum, să o facă și va observa că avem abordări inovatoare, suntem foarte flexibile, avem o capacitate unică de multitasking și adaptabilitate. În plus, venim întotdeauna cu o perspectivă diferită asupra lucrurilor și aducem un plus de creativitate”
LegiTeam: CMS CAMERON MCKENNA NABARRO OLSWANG LLP SCP is looking for: Associate | Corporate and M&A Practice Group (2-4 years definitive ̸ qualified lawyer)
Promovări la Popovici Nițu Stoica & Asociații. Noi Avocați Colaboratori Coordonatori și Seniori în cadrul echipei
LadyLawyer | De vorbă cu Anca Buta Mușat (Partener Mușat & Asociații), avocat care a studiat Dreptul în patru sisteme diferite și s-a dezvoltat ”într-o echipă fantastică”: ”În firmele mari, de referință, cum este Mușat & Asociații, nu mai există diferențe între femei și bărbați din punct de vedere profesional. Diferențele se văd de la un profesionist la altul în modul de abordare a problemelor, soluțiile găsite, abilitățile de leadership și de coordonare a echipelor și în multe alte detalii care nu țin de gen”
LegiTeam: Zamfirescu Racoţi Vasile & Partners recrutează avocat definitiv | Consultanță
VIDEO | Dicționar de arbitraj: Invocarea excepției de necompetență a instanței în contextul existenței unei clauze compromisorii (Powered by ZRVP)
Cum lucrează echipa NNDKP, descrisă de ghidurile juridice internaționale drept ”prima opțiune pentru aspecte de concurență și ajutor de stat cu un grad ridicat de complexitate”, în astfel de proiecte și care sunt dificultățile cu care se confruntă clienții | Anca Diaconu, Partener NNDKP: ”Deși există multiple programe destinate susținerii investițiilor, criteriile de eligibilitate și condițiile specifice sunt, adesea, ambigue, iar interpretarea acestora nu este întotdeauna unitară”
Citeste pe SeeNews Digital Network
-
BizBanker
-
BizLeader
- in curand...
-
SeeNews
in curand...