ZRP
Tuca Zbarcea & Asociatii

Aura Rădulescu a preluat conducerea cora România

04 Aprilie 2022   |   Agerpres

Aura Rădulescu va continua să lucreze îndeaproape cu Thierry Destailleur, care devine preşedintele Consiliului de Administraţie, poziţie din care va oferi consiliere strategică pentru dezvoltarea companiei.

 
 
cora România are din aprilie un nou director general, respectiv Aura Rădulescu, care va conduce o echipă de management nouă şi are ca obiective pentru următorii trei ani relansarea creşterii companiei şi consolidarea modelului comercial.
 
Aura Rădulescu va continua să lucreze îndeaproape cu Thierry Destailleur, care devine preşedintele Consiliului de Administraţie, poziţie din care va oferi consiliere strategică pentru dezvoltarea companiei.
 
Echipa de top management este completată cu două poziţii noi, create pentru a susţine procesul de transformare a cora. Claudia Badea, care până acum a fost directorul hipermarketului cora Lujerului, devine director pentru Comerţul digital şi va coordona dezvoltarea multicanal a companiei. Anca Popescu, fostul director al cora Pantelimon, devine director pentru Responsabilitate Socială şi va coordona noua strategie referitoare la impactul social al companiei în România. Camelia Popescu preia un nou rol, acela de director de PR & Public Affairs.
 
De asemenea, au fost operate modificări în conducerea unor magazine, fiind numiţi directori noi la cora Pantelimon, cora Lujerului (Bucureşti), cora Brătianu (Constanţa), cora Drobeta şi cora Ploieşti. Toţi oamenii avansaţi în funcţii sunt formaţi în companie şi şi-au dovedit, în timp, competenţele profesionale.
 
"Preiau conducerea cora într-un moment de cotitură, atât intern - având în vedere procesul de transformare prin care vom trece în următorii trei ani - cât şi extern, dat fiind contextul geopolitic. Mă onorează încrederea pe care grupul o are în mine şi faptul că am primit misiunea de a duce cora la nivelul următor. Îi mulţumesc lui Thierry Destailleur pentru anii de bogată colaborare profesională. Este reconfortant să îl ştiu aproape în continuare, la fel cum mă bazez pe noua echipă de management şi pe fiecare angajat al companiei. Priorităţile mandatului meu sunt continuarea creşterii cora prin dezvoltarea multicanal, consolidarea modelului comercial, desfăşurarea operaţiunilor în mod eficient şi sustenabil. Toate se subscriu obiectivului central al nostru, acela de a înfrumuseţa şi îmbogăţi vieţile clienţilor prin soluţii care să răspundă noilor aspiraţii şi nevoi ale lor", a declarat Aura Rădulescu, director general cora.
 
Aura Rădulescu a activat 10 ani în vânzări înainte să se alăture echipei cora, în 2008. Ea a condus, pe rând, centralele de achiziţii nonalimentară, alimentară, pentru ca în 2020 să preia conducerea Centralei de Achiziţii a cora. În 2021 a primit un nou rol, acela de director Operaţional.
 
Prezentă în România din 2004, cora mizează pe dezvoltarea multicanal, care include operaţiuni de Ecommerce - cora a relansat de curând site-ul său pentru cumpărături online şi şi-a diversificat prezenţa în alte marketplace-uri -, proximitate - reţeaua magazinelor cora Urban lansată anul trecut - şi magazine fizice, pentru cele din urmă cora România pornind un amplu proces de remodelare. Focusul în ceea ce priveşte sustenabilitatea se reflectă prin dezvoltarea de programe pentru antreprenorii locali, pentru a facilita prezenţa la raft a produselor locale, precum şi printr-o abordare complexă privind încurajarea luptei împotriva risipei alimentare, colectarea şi reciclarea deşeurilor, folosirea surselor de energie verde şi modernizarea magazinelor într-o manieră sustenabilă. În acelaşi timp, cora se implică în viaţa comunităţilor din care face parte prin campanii precum Luna inimilor cora, pentru a susţine programe din domeniul medical, cu focus pe sănătatea copiilor, sau pe educatie, sprijinind încă de la lansare platforma Naradix.
 
cora România, parte a grupului Louis Delhaize, este unul dintre cele mai dinamice branduri de retail. Prezent pe piaţa românească din 2003, brandul operează 10 hipermarketuri în Bucureşti şi în marile oraşe, magazinele cora Urban şi platforma de e-commerce cora.ro, pe care sunt listate peste 40.000 de produse. 
 
 

PNSA

 
 

ARTICOLE PE ACEEASI TEMA

ARTICOLE DE ACELASI AUTOR


 

Ascunde Reclama
 
 

POSTEAZA UN COMENTARIU


Nume *
Email (nu va fi publicat) *
Comentariu *
Cod de securitate*







* campuri obligatorii


Articol 2912 / 8818
 

Ascunde Reclama
 
BREAKING NEWS
ESENTIAL
CMS | Join Our Team: Tax Consultant - Tax Department
Filip & Company a asistat Booster Capital în achiziția unei participații în Artesana cu o chipă de avocați coordonată de Alexandru Bîrsan (managing partner) și Andreea Bănică (counsel). RTPR a fost de partea vânzătorului ROCA Investments, iar Andronic & Partners a asistat Artesana şi pe fondatorii acesteia
Clifford Chance a asistat Electrica în emisiunea istorică de obligațiuni verzi lansată pe piețele externe, în valoare de 500 milioane Euro. Avocați din București și Londra, în echipa de proiect, coordonată de partenerii Mădălina Rachieru-Postolache și Kate Vyvyan
LegiTeam: Atorney at Law (0 - 2 years) - Dispute Resolution | Reff & Associates
Filip & Company a asistat Ministerul Finanțelor Publice în emisiunea de obligațiuni în valoare de 4,7 miliarde de euro | Monica Stătescu (partener): ”Cererea puternică și condițiile de finanțare semnificativ îmbunătățite arată că România este percepută tot mai mult ca un emitent stabil și credibil”
LegiTeam: Lawyer - Corporate M&A | Reff & Associates
Legal 500 - Central and Eastern Europe Awards 2025 | Clifford Chance, Filip & Company și Băncilă, Diaconu și Asociații sunt pe lista scurtă pentru titlul de ”Firma anului în România”. Horea Popescu (CMS), Ruxandra Bologa (NNDKP), Madalina Rachieru-Postolache (Clifford Chance) și Ana-Maria Baciu (Baciu Partners) printre candidații la titlul ”Romania Lawyer of the Year”. Alți 18 avocați români și 8 firme locale concurează la premiile regionale
Finanțările sindicalizate își păstrează poziția solidă, iar club-deal-urile câștigă teren pe piață, spun avocații din practica de Banking & Finance de la NNDKP | Valentin Voinescu (Partener): ”Am remarcat o creștere a interesului din partea fondurilor de investiții și a creditorilor non-bancari. Profilul clientului a evoluat: companiile sunt mai bine informate, mai receptive la structuri mixte și tot mai interesate de optimizarea costurilor și a structurii de capital”
Cei mai buni profesioniști în domeniul brevetelor, văzuți de ”IAM Patent 1000 - 2025” | NNDKP, ZRVP și Dincă & Speciac au cea mai bună poziționare, iar Mușat & Asociații și Baciu Partners sunt în prim plan. Ce firme au cei mai mulți avocați listați și ce spun clienții despre aceștia
De vorbă cu studenții admiși în fruntea listei la Facultatea de Drept a Universității București | Liana Ștefana Bonca, 85 de puncte, printre primii intrați în anul 2022: “Facultatea vine cu provocări însemnate, iar examenele te testează în moduri neașteptate, cerând mai mult decât ai crezut vreodată că poți oferi. Totuși, în mijlocul acestui tumult și a nesiguranței cu care încă mă confrunt, am credința profundă că munca și pasiunea pot transforma chiar și cele mai grele obstacole în realizări”
Women in Business Law EMEA Awards 2025 | CMS câștigă titlul de de “Firma anului în România”. Un avocat in-house local, desemnat ”General Counsel of the Year” pentru regiune
Tranzacție rară pe piața românească | Cum au lucrat avocații Legal Ground în proiectul legat de achiziția unor obligațiuni ‘tokenizate’, înregistrate și tranzacționate prin sistemul blockchain. Mihai Dudoiu (Partener): ”Pe lângă aspectele comune unor proiecte de finanțare ‘clasice’, a fost necesară integrarea unei componente de fintech. Arhitectura juridică a trebuit adaptată unui cadru relativ nou și încă în formare din punct de vedere normativ”
 
Citeste pe SeeNews Digital Network
  • BizBanker

  • BizLeader

      in curand...
  • SeeNews

    in curand...