ZRP
Tuca Zbarcea & Asociatii

KPMG în România promovează doi noi parteneri

01 Octombrie 2019   |   BizLawyer

Horațiu Mihali, Partener Audit, este coordonatorul biroului KPMG în Cluj Napoca, având peste 15 ani de experiență profesională în gestionarea auditurilor pentru numeroase companii românești, precum și pentru grupuri internaționale, preponderent bazate în Transilvania. Cu peste 17 ani de experiență în KPMG, Gabriel Mihai Tănase, Partener, Technology & Cyber Security, este responsabil pentru serviciile KPMG de Tehnologie și Securitate Cibernetică, printre cele mai dinamice și complexe domenii din România.

 
 
Gabriel Mihai Tănase, Partener Technology & Cyber Security, și Horațiu Mihali, Partener Audit, se alătură de la 1 octombrie echipei de parteneri a KPMG în România. Noile promovări anunțate de KPMG în România reflectă încrederea în succesul mediului de afaceri din România și în abilitățile lui Gabriel și Horațiu de a transforma noile provocări în oportunități pentru clienții noștri.

Horațiu Mihali, Partener Audit, este coordonatorul biroului KPMG în Cluj Napoca, având peste 15 ani de experiență profesională în gestionarea auditurilor pentru numeroase companii românești, precum și pentru grupuri internaționale, preponderent bazate în Transilvania. Horațiu a avut un rol semnificativ în dezvoltarea rapidă a biroului din Cluj, care s-a mutat recent într-un spațiu nou, reflectând încrederea KPMG în acest oraș, un centru de afaceri cu o importanță crescândă pentru mediul de afaceri din România.


Pe parcursul carierei sale a fost implicat, pe lângă proiecte de audit financiar, în misiuni de auditare a sistemelor informatice, de revizuire a implementarii unor soluții ERP și de optimizare a sistemelor de control intern. De asemenea, Horațiu are experiență în tranzacții pe piața de capital din SUA, participând în calitate de auditor la listarea unei companii străine pe bursa din New York. Este un membru activ al comunității de afaceri clujene, fiind implicat în activități de sprijinire a noilor investitorilor străini și a mediului universitar. Horațiu a absolvit Universitatea Tehnică din Cluj Napoca și este membru al ACCA și CAFR.

“Într-un mediu de afaceri care se schimbă într-un ritm mai accelerat ca oricând sub presiunea tehnologiilor disruptive, rolul auditorilor devine din ce in ce mai important pentru a ajuta organizația să înțeleagă și să gestioneze riscurile cu care se confruntă în noua economie globală, să obțină rezultatele așteptate și să continue să inoveze pentru a obține valoare adăugată,” explică Horațiu. „Sunt încrezător in continua evolutie a Clujului si a Transilvaniei si că firma isi va continua dezvoltarea, oferind servicii de înaltă calitate clienților noștri,” a adăugat el. 

Cu peste 17 ani de experiență în KPMG, Gabriel Mihai Tănase, Partener, Technology & Cyber Security, este responsabil pentru serviciile KPMG de Tehnologie și Securitate Cibernetică, printre cele mai dinamice și complexe domenii din România. Gabriel a coordonat proiecte în toate sectoarele industriale, inclusiv în telecomunicații și finanțe, pentru companii și grupuri naționale și internaționale, precum și intern, în KPMG în România, ca Director IT și responsabil cu securitatea cibernetică. Gabriel deține mai multe certificări specializate în domeniu, inclusiv CISA, ca membru în ISACA, dar și alte certificări tehnice în aria sa de expertiză, fiind unul dintre cei mai apreciați specialiști din România.

“În contextul provocărilor lansate de noile tehnologii, precum inteligența artificială, robotizarea și automatizarea proceselor de afaceri, dar și sub spectrul amenințărilor cibernetice generate de prezența crescândă a tehnologiei în toate aspectele personale și profesionale, experiența și know-how-ul acumulate sunt esențiale pentru continuarea dezvoltării liniei specializate din Consultanța în Afaceri, dar și pentru lansarea de noi servicii specializate. În acest mediu în continuă evoluție, în care flexibilitatea și reacția rapidă la schimbare sunt extrem de importante pentru clienții noștri, sunt încântat să coordonez o echipă foarte bine pregătită, alături de care vom continua să transformăm provocările în oportunități”, a afirmat Gabriel.

Ramona Jurubiță, Country Managing Partner, KPMG în România, adaugă: “Promovările anunțate astăzi reflectă efortul, pasiunea și realizările lui Gabriel și Horațiu, precum și angajamentul KPMG în România de susținere a inovației și performanței. Îi felicit pentru succesul lor și sunt convinsă că vor continua să transforme extraordinarul în valoare adaugată pentru afacerile clienților noștri astfel încât să rămânem alegerea clară pentru ei și pentru oamenii noștri„.


 
KPMG este o rețea internațională de firme membre care furnizează servicii de Audit, Consultanță fiscală și Consultanță în afaceri în 153 de țări, având 207.000 de profesioniști în toată lumea. Firmele membre independente din rețeaua KPMG sunt afiliate la KPMG International Cooperative („KPMG International”), o entitate elvețiană. Fiecare firmă membră a rețelei KPMG reprezintă o entitate distinctă și separată din punct de vedere juridic.
În România și Moldova, KPMG are 6 birouri localizate în București, Cluj-Napoca, Constanța, Iași, Timișoara și Chișinău.

 
 

PNSA

 
 

ARTICOLE PE ACEEASI TEMA

ARTICOLE DE ACELASI AUTOR


 

Ascunde Reclama
 
 

POSTEAZA UN COMENTARIU


Nume *
Email (nu va fi publicat) *
Comentariu *
Cod de securitate*







* campuri obligatorii


Articol 6805 / 7966
 

Ascunde Reclama
 
BREAKING NEWS
ESENTIAL
LegiTeam: Reff & Associates is looking for a 3-5 years Atorney at Law | Dispute Resolution
LegiTeam: Reff & Associates is looking for a 0-3 years Atorney at Law | Dispute Resolution
După un an plin, în care s-au implicat în peste 20 de tranzacții, avocații de M&A de la PNSA au acum în lucru peste zece mandate „cu greutate” | Silviu Stoica, partener: ”Există un interes crescut al fondurilor de private equity, dar și al investitorilor strategici și instituționali. Avem proiecte în cele mai variate domenii”
Echipa integrată a KPMG Legal & Tax obține în fața Curții de Apel Ploiești anularea măsurii nelegale de stabilire a sediului fix în România a unui important jucător în industria fashion, precum și obligațiile fiscale aferente în valoare de 1,5 mil. €
CMS asistă Iberdrola în vânzarea activelor sale eoliene din România. Cumpărătorul i-a avut alături pe avocații firmei Bohâlțeanu & Asociații
Studenții din București s-au impus și în acest an în cadrul Hexagonul Facultăților de Drept
RTPR a fost desemnată „Firma de avocatură a anului în România” la Chambers Europe Awards 2024. Costin Tărăcilă, Managing Partner: Premiul are o semnificație și mai mare în contextul în care sărbătorim 20 de ani de activitate și este o mărturie a muncii de echipă impecabile și a abilităților excepționale ale avocaților noștri
Clifford Chance Badea câștigă Premiul IFLR Casa de Avocatură a Anului în România | Clifford Chance este Firma internațională de avocatură a anului și câștigă 12 premii la IFLR Europe Awards 2024
Ziua Mondială a Proprietății Intelectuale, sărbătorită și prin Concursul de Procese Simulate în Dreptul Proprietății Intelectuale, ediția a doua. Ana-Maria Baciu (Managing Partner Simion & Baciu): „Este o mare bucurie să putem contribui la ascensiunea viitoarelor talente în domeniul dreptului proprietății intelectuale. Ne-au bucurat energia și pasiunea pe care le-am simțit din partea concurenților, ceea ce a făcut ca această competiție să fie încă o experiență memorabilă pentru toți cei implicați”
Kinstellar consiliază divizia de ospitalitate a grupului House of Julius Meinl în achiziția istoricului Hotel Ambasador din centrul Bucureștiului. Victor Constantinescu, Managing Partner al biroului din București: ”Aceasta a fost de departe una dintre cele mai complicate tranzacții, cu numeroase părți, cu multe persoane implicate, necesitând abilități de negociere și o structurare inteligentă pentru a fi semnată”
Cine sunt și cum gândesc profesioniștii evidențiați de Legal 500 în GC Powerlist Romania | De vorbă cu Alexandru Dinuță, Legal and Administrative Manager - Amromco Energy: ” Cred că un grup profesional atât de important nu poate evolua cu adevărat doar în virtutea inerției, ci trebuie să existe o coeziune reală. Competiția și concurența în anumite limite sunt clar productive, dar în final noi toți trebuie să fim, în primul rând, colegi de breaslă și nu adversari, chiar dacă lucrăm pentru un concurent de pe piață”
Avocații ZRVP au în derulare, de la începutul anului, cinci proiecte de M&A în domeniul energiei regenerabile şi alte câteva tranzacţii în alte sectoare economice | Anca Danilescu, Partener Senior: Nu doar profitabilitatea sau perspectivele de business ale societăţii – ţintă decid soarta unei tranzacţii, ci şi „sănătatea” juridică a acesteia, ceea ce face ca profesionalismul avocaţilor implicaţi în tranzacţie să încline semnificativ balanţa spre un final sau altul al respectivului proiect
 
Citeste pe SeeNews Digital Network
  • BizBanker

  • BizLeader

      in curand...
  • SeeNews

    in curand...