ZRP Schoenherr
Tuca Zbarcea & Asociatii

Despre tinerii avocați care au intrat în rândul partenerilor din firmele mari | Azi, Cristi Tudor - avocatul care a parcurs drumul de la stagiar la partener într-o singură firmă: “Emblema Mușat & Asociații este stabilitatea, construită în cei peste 30 de ani de activitate cu realizări notabile. Mă consider privilegiat să pot afirma că jumătate din această perioadă am făcut parte din colectivul firmei”

28 Aprilie 2021   |   Ștefania Enache

Statutul de partener îl apropie de Cristi Tudor mai mult de clienți, în principal în ceea ce privește asumarea unor decizii strategice pe anumite aspecte sensibile. De asemenea, una dintre prioritățile sale a devenit coeziunea la nivel de echipă.

 
 
Cristi Tudor a crescut și s-a format în mijlocul echipei Mușat & Asociații.Munca depusă, implicarea, învățarea continuă l-au ajutat să evolueze în carieră, iar astăzi este cel mai nou Partener al firmei de avocatură.„Mi-am început cariera la Mușat & Asociații și am continuat aici timp de peste 15 ani. Practic, aici m-am format. Pe tot acest parcurs, am combinat viziunea și bunele practici ale firmei cu propriile idei, având oportunitatea de a fi constant implicat în proiecte de anvergură cu o componentă de insolvență sau economică.În egală măsură, integritatea și asumarea deciziilor indiferent de rezultat, au fost repere importante în evoluția mea profesională”, a declarat avocatul pentru BizLawyer.

Portalul nostru continuă să îi prezinte pe tinerii avocați care au intrat în ultimul an în rândul partenerilor din firmele de avocatură cu echipe și proiecte mari. BizLawyer le-a prezentat recent pe Anca Zegrean (Biriș Goran), Andra Mihalache (Mușat & Asociații), Roxana Abrașu (NNDKP) și
Eugen Sârbu (Oglindă & Partners), și va continua acest demers cu alți tineri avocați care au intrat în prima linie în ultimele luni.

Promovarea în noua funcție a venit la pachet cu un set mai complex de responsabilități. Statutul de partener îl apropie de Cristi Tudor mai mult de clienți, în principal în ceea ce privește asumarea unor decizii strategice pe anumite aspecte sensibile. De asemenea, una dintre prioritățile sale a devenit coeziunea la nivel de echipă.

Eficiența muncii face diferența

Cristi Tudor
are planuri importante legate de munca sa. El amintește faptul că dezvoltarea pe verticală, prin promovarea de noi parteneri, este, fără îndoială, un deziderat pentru orice societate de business. „Aceasta implică bineînțeles și creativitate, inovație și uneori, schimbări. Îmi propun să contribui la consolidarea și dezvoltarea departamentului nostru de insolvență și restructurare, cu stabilirea unor obiective adaptate la realitatea incertă din ultimul an și aplicate pe noile necesități ale clienților în acest context”, punctează avocatul.
Partenerul Mușat & Asociații este de părere că, în orice domeniu de activitate eficiența muncii face diferența. „Este adevărat că cei care sunt la început de drum conștientizează acest aspect uneori mai târziu, concentrându-se inițial pe diversitate și volum. Însă, odată cu trecerea anilor și acumularea de experiență, se rafinează calitatea serviciilor și orientarea către rezultat. Atât mediul în care te formezi, echipa, cât și coordonatorii contribuie major la această conștientizare. Inevitabil, principiile de etică și deontologie profesională promovate constant de către firmă și consolidate de pasiunea colegilor față de profesie nu pot conduce decât la formarea unui bun practician”, nuanțează specialistul în Drept.

Referindu-se la profesia pe care o practică, el subliniază faptul că „avocatura este frumoasă și pentru că prezintă un nivel ridicat de empatie. Mai întâi simți, apoi cunoști și finalmente, consolidezi. Cred că știința de carte, pasiunea și perseverența sunt cheile importante pentru o carieră de succes”.  

Faptul că a avut șansa de a se dezvolta profesional într-o firmă de avocatură din „liga grea” a avocaturii de business a reprezentat un mare avantaj pentru Cristi Tudor. „Emblema Mușat & Asociații este stabilitatea, construită în cei peste 30 de ani de activitate în avocatura de business, cu rezultate și realizări notabile. Mă consider privilegiat să pot afirma că jumătate din această perioadă am făcut parte din colectivul firmei, lucrând într-un mediu profesionist, în continuă expansiune și am beneficiat de sfaturile și experiența unor oameni de calitate”, nuanțează avocatul.

Cristi Tudor mai spune că, în ultimii ani, a avut ocazia de a se implica în proiecte ample de restructurare / reorganizare judiciară sau proceduri de faliment, finalizate cu îndeplinirea obiectivelor propuse. „Societățile vizate activau în domeniul construcțiilor sau în piața de producere a energiei electrice, dar și în industria hotelieră. Problematica ridicată din aceste mandate a necesitat aportul mai multor departamente din cadrul firmei (mediu, dreptul muncii etc.), raportat la caracterul specializat al profilului și activității clienților asistați. În ultimul timp a avut ocazia de a se implica direct”, detaliază expertul Mușat & Asociații.
La început de carieră în mod natural există tendința de a acorda mai mult timp profesiei. Cu timpul, echilibrul între timpul alocat profesiei și cel pentru viața personală reprezintă un factor important care menține motivația de a evolua continuu, ca profesionist și ca om. Atât timp cât ești mulțumit de deciziile pe care le-ai luat, de sacrificiile pe care le-ai făcut pentru a ajunge unde ți-ai dorit, înseamnă că ai reușit. Peste cinci ani mă văd în locul în care voi simți că îmi alimentez constant bucuria și motivația cu care am profesat timp de peste 15 ani.”

Cristi Tudor, Partener Mușat & AsociațiiExperiența dobândită în cadrul Mușat & Asociații l-a învățat că un coordonator trebuie să cunoască toate aspectele importante dintr-un proiect pentru a fi în măsură să stabilească o strategie solid argumentată și adaptată nevoilor curente ale clientului.

„Un proiect reușit este rezultatul unei bune interacțiuni dintre o echipă de lucru pluridisciplinară și managerul de proiect care identifică aspectele de importanță majoră și aduce un plus de eficiență. Personal, îmi place să mă implic activ în activități inovatoare, care mă provoacă profesional. De exemplu, la începutul acestui an, m-am ocupat de vânzarea unui număr de certificate de emisii de gaze cu efect de seră la Bursa de Mărfuri București. Dimensiunea proiectelor nu reprezintă obligatoriu un criteriu de selecție. Dacă opinia mea poate aduce valoare în activitatea colegilor, îmi organizez agenda astfel încât sa răspund cu promptitudine solicitării. Bineînțeles, prioritizarea sarcinilor este esențială pentru un bun management, în contextul menținerii unui standard ridicat de eficiență”, a conchis Cristi Tudor.

 
 

PNSA

 
 

ARTICOLE PE ACEEASI TEMA

ARTICOLE DE ACELASI AUTOR


 

Ascunde Reclama
 
 

POSTEAZA UN COMENTARIU


Nume *
Email (nu va fi publicat) *
Comentariu *
Cod de securitate** campuri obligatorii


Articol 161 / 5774
 

Ascunde Reclama
 
BREAKING NEWS
ESENTIAL
VIDEO | Dicționar de arbitraj: Arbitration Rules (Powered by ZRVP)
Despe norocul de a lucra cu profesionişti care îți conferă încrederea şi gradul de libertate necesare pentru a te dezvolta şi a nu rămâne în umbra lor. Andra Constantinescu, după primii 5 ani petrecuți la ZRVP: Un loc în care nu ai cum să nu evoluezi: tipul de proiecte la care eşti expus, complexitatea problemelor dezbătute, caracterul de noutate al mandatelor creează premisele unei evoluţii constante şi vizibile
Bohâlțeanu & Asociații, alături de acționarii Agra’s SA la vânzarea companiei către Scandia Food și ai Memento Group în procedura prin care Aegean Airlines preia pachetul de control în Anima Wings Aviation. Ionuț Bohâlțeanu, Managing Partner: Sunt două tranzacții importante, prin care BSMP își consolidează poziția pe piața avocaturii și își lărgește portofoliul de clienți
Credit sindicalizat de 636 milioane de lei pentru Carmistin, coordonat de BCR. Ce avocați au asistat sindicatul bancar
VIDEO | Dicționar de arbitraj: IBA rules on taking of evidence (Powered by ZRVP)
Finanțări sindicalizate | Avocații de la Mușat & Asociații spun că, în ciuda tendințelor prudente de anul trecut, s-a văzut că nu există o problemă de lichiditate în piață și se așteaptă ca numeroase proiecte de investiții să primească undă verde în viitorul apropiat. Monia Dobrescu, Partener: Analizarea sustenabilității unei companii prin prisma factorilor ESG devine noua realitate și companiile vor fi nevoite să se conformeze și să își adapteze planul de afaceri în consecință
VIDEO | Dicționar de arbitraj: Soft Law Instruments (Powered by ZRVP)
LegiTeam: Reff & Associates is looking for Experienced Lawyer | Environmental Law
LegiTeam: Băncilă, Diaconu și Asociații SPRL is recruiting senior associates for the legal consultancy practice | corporate, M&A, commercial
LegiTeam: Băncilă, Diaconu și Asociații SPRL is recruiting senior associate for the legal consultancy practice | Banking, Finance, Digital & Tech Law
Ce calități trebuie să demonstreze tinerii stagiari care vor să se alăture echipei Stratulat Albulescu & Asociații. Cum sunt integrați nou-veniții și care sunt beneficiile apartenenței la firma în care jumătate dintre avocați au sub 30 de ani
Cum văd viitorul finanțărilor sindicalizate, în actualul context economic, avocații de Banking & Finance de la Wolf Theiss, care au asistat în ultima perioadă peste 50 de tranzacții de acest tip, printre care și cea mai mare finanțare de pe piața imobiliară din România. Claudia Chiper, Partener: Transparență, claritate cu privire la proiect şi situații financiare satisfăcătoare sunt ingredientele esențiale pentru succesul obținerii de fonduri
 
Citeste pe SeeNews Digital Network
  • BizBanker

  • BizLeader

      in curand...
  • SeeNews

    in curand...