ZRP
Tuca Zbarcea & Asociatii

Doi avocați români, evidențiați drept Global Market Leaders de ghidul juridic internațional Chambers | Cosmina Maria Simion și Ana-Maria Baciu, pentru al treilea an consecutiv printre cei mai buni profesioniști la nivel global în domeniul Gaming and Gambling. ”Prin promovarea transparenței și a comportamentului etic, ne străduim să contribuim la o creșterea aliniată la reglementări a acestei industrii”, spun coordonatoarele firmei Simion & Baciu

11 Martie 2024   |   BizLawyer

Doi avocați români, evidențiați drept Global Market Leaders de ghidul juridic internațional Chambers I Cosmina Maria Simion și Ana-Maria Baciu, pentru al treilea an consecutiv printre cei mai buni profesioniști la nivel global în domeniul Gaming and Gambling

 
 
Cosmina Simion and Ana-Maria Baciu, Managing Partners ai SIMION & BACIU, sunt singurii avocați români considerați Global Market Leaders în domeniile de practică monitorizate de ghidul juridic internațional Chambers and Partners Global. Cercetarea Global Market Leaders identifică firmele specializate și puternic implicate în domenii considerate de nișă, dar părți foarte influente ale unei piețe internaționale. Clasamentul la nivel global include domenii de practică prezente în mai multe jurisdicții și care necesită expertiză la nivel local. Chambers and Partners este unul dintre cele mai prestigioase ghiduri dedicate pieței de avocatură și a publicat recent rezultatele analizei pentru ediția 2024 a clasamentelor sale globale.


Pentru al 3-lea an consecutiv, Cosmina Simion și Ana-Maria Baciu, Managing Partners ai SIMION & BACIU continuă să fie singurii avocați din România recunoscuți ca profesioniști de top în domeniul Gaming & Gambling de către Chambers and Partners Global. Cei doi avocați își mențin statutul de excepție între cei mai apreciați practicieni la nivel global care activează în acest domeniu, fiind parte dintr-un grup de doar 57 de avocați la nivel internațional recunoscuți de Chambers and Partners Global.

"Echipa noastră pledează cu pasiune pentru claritatea reglementărilor, având în vedere convingerea noastră că conformarea este un aspect essential de îndeplinit pentru toate părțile interesate de industrie. Prin promovarea transparenței și a comportamentului etic, ne străduim să contribuim la o creșterea aliniată la reglementări a acestei industrii. Este un privilegiu să fim recunoscute ca lider de piață la nivel mondial în acest context", a declarat pentru BizLawyer Cosmina Simion.

„În centrul practicii noastre multi-premiate se află angajamentul de a rămâne proactive și dedicați clienților noștri. Chiar dacă sunt acordate la nivel individual, aceste distincții reprezintă o motivație puternică pentru echipa SIMION & BACIU de a-și aprofunda necontenit abordarea centrată pe clienți, o abordare ce este continuu reconoscută de observatorii independenți, așa cum este și prestigiosul Chambers and Partner Global”, a adăugat Ana-Maria Baciu.




Potrivit Chambers, Ana Maria Baciu este recunoscută pentru abilitățile sale în materie de reglementare. Ea lucrează cu o serie de clienți cu alonjă globală. ”Amploarea cunoștințelor sale este cu adevărat remarcabilă", au declarat clienții intervievați de ghidul juridic internațional.

Despre Cosmina Simion, Chambers amintește că lucrează cu clienți globali din domeniul jocurilor de noroc și oferă în mod regulat consultanță în chestiuni tranzacționale și de reglementare. Clienții precizat că avocatul "Cosmina Simion un profesionist fantastic, cu cunoștințe vaste în materie de jocuri de noroc și competență în a oferi consultanță în limba engleză și în a explica legislația românească."

Încă de la înființarea sa în 2019, tendința echipei SIMION & BACIU de a gestiona proiecte juridice în domenii cu un puternic conținut de conformare la reglementare, precum gaming & gambling, ca unul dintre pilonii de dezvoltare a firmei, a poziționat firma ca un consultant juridic extern de referință pentru companiile de top interesate de piața românească de profil.

Pe măsură ce industria de gaming & gambling parcurge noi etape de dezvoltare, echipa SIMION & BACIU continuă să fie puternic implicată în procesul legislativ relevant pentru domeniu. Exemple recente includ contribuția membrilor echipei, în numele clienților săi, la consultările de piață rezultate din cele mai recente modificări ale legislației fiscale sau ale celei din domeniul publicității pentru jocurile de noroc, modificări care au un potențial ridicat de a afecta semnificativ operațiunile companiilor active în acest domeniu.

Includerea coordonatoarelor firmei Simion & Baciu în categoria Global Market Leaders continuă șirul recunoașterilor primite atât la nivel individual, cât și la nivelul casei de avocatură sau membrilor echipei sale în domeniul jocurilor de noroc și al reglementării jocurilor de noroc, de-a lungul anilor, ultimele 12 luni nefiind o excepție.

În 2023, feedback-ul primit de la comentatorii pieței, clienți și colegi, a dus la consolidarea reputației Simion & Baciu ca:
→ singura firmă de avocatură din România inclusă în prezent în TIER 1 (cea mai înaltă distincție) pentru TMT: Gambling Law de către Legal 500
→ preselectată la Gala Premiilor EGR B2B Awards 2023 pentru categoria Furnizor de servicii corporative, fiind singura firmă românească participantă la acest program de premiere
→ preselectată la VIXIO Gambling Compliance Regulatory Awards 2023 pentru cea mai bună firmă de reglementare a anului, fiind prima firmă din România care a fost luată în considerare pentru această distincție mult râvnită

 
 

PNSA

 
 

ARTICOLE PE ACEEASI TEMA

ARTICOLE DE ACELASI AUTOR


 

Ascunde Reclama
 
 

POSTEAZA UN COMENTARIU


Nume *
Email (nu va fi publicat) *
Comentariu *
Cod de securitate*







* campuri obligatorii


Articol 52 / 1708
 

Ascunde Reclama
 
BREAKING NEWS
ESENTIAL
Studenții din București s-au impus și în acest an în cadrul Hexagonul Facultăților de Drept
După un an plin, în care s-au implicat în peste 20 de tranzacții, avocații de M&A de la PNSA au acum în lucru peste zece mandate „cu greutate” | Silviu Stoica, partener: ”Există un interes crescut al fondurilor de private equity, dar și al investitorilor strategici și instituționali. Avem proiecte în cele mai variate domenii”
LegiTeam: Reff & Associates is looking for a 3-5 years Atorney at Law | Dispute Resolution
LegiTeam: Reff & Associates is looking for a 0-3 years Atorney at Law | Dispute Resolution
RTPR a fost desemnată „Firma de avocatură a anului în România” la Chambers Europe Awards 2024. Costin Tărăcilă, Managing Partner: Premiul are o semnificație și mai mare în contextul în care sărbătorim 20 de ani de activitate și este o mărturie a muncii de echipă impecabile și a abilităților excepționale ale avocaților noștri
Clifford Chance Badea câștigă Premiul IFLR Casa de Avocatură a Anului în România | Clifford Chance este Firma internațională de avocatură a anului și câștigă 12 premii la IFLR Europe Awards 2024
Ziua Mondială a Proprietății Intelectuale, sărbătorită și prin Concursul de Procese Simulate în Dreptul Proprietății Intelectuale, ediția a doua. Ana-Maria Baciu (Managing Partner Simion & Baciu): „Este o mare bucurie să putem contribui la ascensiunea viitoarelor talente în domeniul dreptului proprietății intelectuale. Ne-au bucurat energia și pasiunea pe care le-am simțit din partea concurenților, ceea ce a făcut ca această competiție să fie încă o experiență memorabilă pentru toți cei implicați”
Kinstellar consiliază divizia de ospitalitate a grupului House of Julius Meinl în achiziția istoricului Hotel Ambasador din centrul Bucureștiului. Victor Constantinescu, Managing Partner al biroului din București: ”Aceasta a fost de departe una dintre cele mai complicate tranzacții, cu numeroase părți, cu multe persoane implicate, necesitând abilități de negociere și o structurare inteligentă pentru a fi semnată”
Cine sunt și cum gândesc profesioniștii evidențiați de Legal 500 în GC Powerlist Romania | De vorbă cu Alexandru Dinuță, Legal and Administrative Manager - Amromco Energy: ” Cred că un grup profesional atât de important nu poate evolua cu adevărat doar în virtutea inerției, ci trebuie să existe o coeziune reală. Competiția și concurența în anumite limite sunt clar productive, dar în final noi toți trebuie să fim, în primul rând, colegi de breaslă și nu adversari, chiar dacă lucrăm pentru un concurent de pe piață”
Avocații ZRVP au în derulare, de la începutul anului, cinci proiecte de M&A în domeniul energiei regenerabile şi alte câteva tranzacţii în alte sectoare economice | Anca Danilescu, Partener Senior: Nu doar profitabilitatea sau perspectivele de business ale societăţii – ţintă decid soarta unei tranzacţii, ci şi „sănătatea” juridică a acesteia, ceea ce face ca profesionalismul avocaţilor implicaţi în tranzacţie să încline semnificativ balanţa spre un final sau altul al respectivului proiect
BONDOC ȘI ASOCIAȚII anunță 5 noi promovări în cadrul echipei sale de avocați, inclusiv un nou partener | Lucian Bondoc, Managing Partner: Continuă recunoașterea meritocratică și echitabilă a atingerii unor praguri de experiență și a unor contribuții speciale la succesul nostru comun
LegiTeam: Zamfirescu Racoţi Vasile & Partners recrutează avocat stagiar | Litigii
 
Citeste pe SeeNews Digital Network
  • BizBanker

  • BizLeader

      in curand...
  • SeeNews

    in curand...