ZRP
Tuca Zbarcea & Asociatii

Compania Astellas Pharma își duce birourile în One Tower

23 Noiembrie 2021   |   BizLawyer

Astellas Pharma Inc. este o companie globală de cercetare farmaceutică, cu sediul în Tokyo, Japonia.

 
 
One United Properties anunță că Astellas Pharma se va număra printre companiile care vor avea sediul în clădirea de birouri One Tower. Compania din domeniul farmaceutic a semnat contractul de închiriere pentru un spațiu de birouri, iar consultantul Astellas Pharma pentru închirierea spațiului a fost compania JLL România.  

Astellas Pharma Inc. este o companie globală de cercetare farmaceutică, cu sediul în Tokyo, Japonia. Astellas furnizează soluții medicale în domeniul urologiei, oncologiei, imunologiei, nefrologiei și neuroștiinței. Echipa Astellas va beneficia la One Tower de birouri moderne, realizate după cele mai recente tehnologii și certificări sanitare, care pun accent pe sănătatea angajaților la locul de muncă. Clădirea One Tower este prima clădire de birouri din România care obține certificarea LEED v4 Platinum Building Design and Construction, nivelul superior prevăzut de această certificare. Aceasta este completată de certificarea WELL Health-Safety, prin care se confirmă  sănătatea și siguranța chiriașilor la locul de muncă.


„Noi, cei din echipa Astellas, suntem încântaţi să ne mutăm într-un sediu nou ce aparţine unuia dintre cele mai inovatoare proiecte imobiliare, care a fost premiat pentru sustenabilitate  la International Property Awards. Consideram acest lucru ca pe un nou capitol pentru noi într-una din cladirile ecologice de birouri cele mai eficiente din punct de vedere energetic şi al durabilitaţii, în perfectă corespondenţă cu cultura noastră organizaţională, inspirată de principii de bază, precum: stabilitate, flexibilitate, grija pentru nevoile angajaţilor. Suntem convinşi ca noul nostru birou va crea o atmosfera plăcută de lucru printre angajaţi, ceea ce ne va ajuta să împărtășim idei şi să avem o şi mai bună colaborare”, a adaugat Stamen Bankovski, GM Astellas Pharma HBR (Ungaria, Bulgaria, România).

„Suntem încântați că Astellas Pharma a ales să aibă sediul în clădirea One Tower și avem convingerea că echipa companiei se va bucura de toate facilitățile puse la dispoziție de acest spațiu modern și eficient din punct de vedere energetic. Credem că certificările sanitare sunt un criteriu primordial pentru companiile aflate în căutarea unui birou și ne bucurăm că prin dezvoltările noastre putem oferi atât calitate la cel mai înalt nivel, cât și siguranță”, a completat Mihai Păduroiu, CEO Office Division One United Properties.  

„Suntem încântați că am oferit sprijinul Astellas Pharma în găsirea celei mai potrivite proprietați care să îndeplinească nevoile sale. Aceasta este încă o dovadă că, în ciuda nesiguranței generate anul trecut de către pandemie, companiile au început reorganizarea strategică și căutarea celei mai bune soluții pentru viitor. Clădirile de înaltă calitate precum One Tower, distinse cu certificarea verde LEED v4 Platinum, precum și cu certificarea WELL Health-Safety, vor fi întotdeauna atractive în ochii viitorilor chiriași”, menționează Alexandru Orzea, Senior Consultant Tenant Representation, JLL România.

Clădirea de birouri One Tower oferă viitorilor chiriași, prin poziția sa excelentă, acces la parcuri, restaurante, cafenele și magazine din zona Floreasca. Totodată, clădirea a fost concepută cu o mare atenție la detalii pentru crearea unui mediu de lucru primitor și confortabil pentru angajați, oferind spații moderne, luminoase, realizate după ultimele tehnologii, cu sisteme performante de încălzire și ventilație, precum și terase generoase și vedere spectaculoasă asupra zonei.  

Conform datelor JLL România, cererea de birouri venind din partea segmentului de piață al Health & Pharma a rămas  puternică, chiar și în timpul pandemiei, cu aproximativ 40.000 m2 închiriați în timpul anului 2020 și în prima jumătate a anului 2021, atât în București, cât și în orașele principale din România.

 
 

PNSA

 
 

ARTICOLE PE ACEEASI TEMA

    ARTICOLE DE ACELASI AUTOR


     

    Ascunde Reclama
     
     

    POSTEAZA UN COMENTARIU


    Nume *
    Email (nu va fi publicat) *
    Comentariu *
    Cod de securitate*







    * campuri obligatorii


    Articol 2744 / 8004
     

    Ascunde Reclama
     
    BREAKING NEWS
    ESENTIAL
    LegiTeam: Alătură-te echipei de avocați Mitel & Asociații!
    Cine sunt campionii pieței locale evidențiați în ultimul clasament IP Stars 2024 | Baciu Partners are cele mai multe recomandări în prima bandă din domeniul mărcilor. ZRVP și Răzvan Dincă & Asociaţii sunt pe primul palier al performanței, urmate de Mușat & Asociații și NNDKP
    WH Partners, o firmă de avocatură din Malta, deschide primul birou din România în parteneriat cu Simion & Partners | James Scicluna, Co-fondator și Managing Partner WH Partners: „Lansarea WH Simion & Partners în București ne întărește angajamentul de a ne dezvolta firma mai departe de Malta într-un mod de care să beneficieze strategic clienții noștri. Abilitățile tranzacționale ale Cosminei Simion și experiența pe care aceasta și echipa ei o aduc în tehnologie, digital, media și divertisment completează perfect serviciile noastre”
    De vorbă cu studenții admiși în fruntea listei la Facultatea de Drept a Universității București | Diana Latiș, 86 de puncte, printre primii intrați în anul 2023: ”La această facultate, cantitatea de informație care trebuie asimilată în timpul scurt al unui semestru este enormă, explicațiile nu sunt întotdeauna pe înțelesul nostru. Seminarele sunt cele care mai salvează cât de cât situația, în cadrul acestora putând discuta mai aplicat teoria predată la cursuri. Practica ne-ar fi cea mai utilă”
    Senior Lawyer Employment | Reff & Associates
    Eurohold şi EIG au deschis oficial o procedură de arbitraj împotriva Guvernului României, cu miza de 500 mil. €. Avocații României se vor înfrunta cu Pinsent Masons şi Djingov, Gouginski, Kyutchukov & Velichkov
    Alpiq a obținut anularea integrală a unei decizii fiscale cu obligații de plată de cca. 158 mil. €. Sebastian Guțiu, Manging Partner Schoenherr: ”Această victorie majoră confirmă faptul că utilizăm abordarea corectă”
    Cine sunt și cum gândesc profesioniștii evidențiați de Legal 500 în GC Powerlist Romania | De vorbă cu Daniela Bulacu, Head of Legal - Ringier România: “Viitorul este cel al dialogului la nivel de comunicate, fără implicarea orgoliilor personale. Cred că sunt necesare mai multe întâlniri profesionale unde putem să schimbăm opinii, să învățăm unii de la alții”
    Cine sunt și cum gândesc profesioniștii evidențiați de Legal 500 în GC Powerlist Romania | De vorbă cu Alexandru Berea, General counsel la BCR: ”Prin colaborare putem genera schimbări semnificative nu doar în interiorul profesiei noastre, ci și în societate in general. Prin natura muncii noastre, nu numai că răspundem la nevoile imediate ale societății, dar suntem și arhitecți ai viitorului acesteia, contribuind la definirea și modelarea unui cadru normativ care să orienteze comportamentul și deciziile individuale și colective pe termen lung”
    Finanțele au demarat procedura de selecție a firmelor de avocați pentru un proiect ce presupune asistență consistentă în baza dreptului englez. Contract pe 3 ani, tarife orare de cca. 1.900 lei
    Mușat & Asociații câștigă prestigiosul premiu “Romania Firm of the Year” la LMG Life Sciences Awards EMEA 2024 în Londra | Paul George Buta, Managing Partner: “O recunoaștere internațională a eforturilor întregii firme în mandate extrem de sofisticate din domeniul life sciences, care au implicat un număr semnificativ de avocați”
    LMG Life Sciences EMEA Awards 2024 | Adrian CHIRVASE, Partner în cadrul POPESCU & ASOCIAȚII, desemnat Avocatul Anului în White Collar Crime: ”Apreciez recunoașterea obținută și rămân implicat să susțin, la cele mai înalte standarde de excelență juridică, toate mandatele care ne sunt încredințate”
     
    Citeste pe SeeNews Digital Network
    • BizBanker

    • BizLeader

        in curand...
    • SeeNews

      in curand...